Op woensdag 5 & donderdag 6 februari 2020 vindt de tiende editie van IPON plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

Programma
In 12 theaters zal de top van de onderwijswereld jou in meer dan 140 sessies inspireren en informeren over alles omtrent onderwijsinnovatie en ICT.

Bezoek de beurs
Staat professionalisering bij jou hoog in het vaandel? Bezoek dan IPON 2020 en krijg een Certificaat voor professionalisering en onderwijs beroepsbekwaamheid.

Exposanten
Op de beursvloer vind je meer dan 100 exposanten die jou oplossingen willen bieden binnen diverse thema’s. Van (adaptieve) leermiddelen tot hardware & software.


MEER LEZEN / AANMELDEN

Datum: 05/02/2020Begin: 09:30 uurEinde: 17:00 uur

Organisator: IPONUrl: https://ipon.nl/

Jaarbeursplein, 3521 AP, Utrecht, Utrecht, Nederland.


Posted by remco mostertman

Founder van HRcommunity, Zorgcommunity en Onderwijscommunity. Creëert beweging.