In samenwerking met de Creativity Club nodigen Onderwijscommunity en Zorgcommunity jou uit voor de Masterclass Creatief Leiderschap op 15 april 2020 in Amsterdam.

Creativiteit is een van de belangrijkste eigenschappen van een moderne leidinggevende. Creatieve leiders beschikken over het vermogen op een andere manier naar de werkelijkheid te kijken én kunnen medewerkers inspireren om zelf originele en creatieve ideeën te bedenken. Dit is belangrijk voor vooruitgang in de organisatie, want creativiteit is de motor voor innovatie.

De Masterclass Creatief Leiderschap richt zich op managers en leidinggevenden die hun eigen creatief vermogen willen verbeteren én creativiteit willen stimuleren bij medewerkers. Om zo bij te dragen aan een de ontwikkeling van een creatieve en innovatieve organisatiecultuur.

Wat gaan we doen?Masterclass creativiteit

  1. We starten met een kick-off waarin we inzicht geven in het belang en de kracht van creativiteit.
  2. Daarna activeren we het creatief vermogen van de deelnemers door de inzet van creatieve denktechnieken en het oefenen van creatieve vaardigheden.
  3. Samen achterhalen we wat er nodig is in de organisatie om creativiteit onderdeel te maken van de organisatiecultuur en geven we handvatten om creativiteit en innovatiekracht te stimuleren en faciliteren bij medewerkers.
  4. We sluiten af met een aantal belangrijke innovatiemethoden, want een goed idee is pas waardevol als het ook echt gerealiseerd wordt

Wat levert het op?

Het geeft het eigen creatief vermogen van managers en leidinggevenden een enorme boost en leert hoe ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het activeren en stimuleren van creativiteit en innovatiekracht in de organisatie.

Voor wie is dit programma zinvol?
Leiders, managers of directieleden binnen zorg en onderwijs die actief aan de slag willen met creativiteit, innovatie en vernieuwing binnen hun team of organisatie. 

Details?

Datum: 15 april 2020

Waar: Onderwijscommunity | B2. Amsterdam | John M. Keynesplein 12-46 Amsterdam

Duur: Van 13:00 tot 19:00 uur inclusief diner

Tarief349 euro per persoon excl. 21% btw

Aantal: Minimaal 5 – maximaal 15 deelnemers

Start het nieuwe jaar met een creatieve blik en zorg voor vernieuwing,
verbetering en innovatie binnen jouw team of organisatie.

Meld je direct aan:

Na aanmelding ontvang je een factuur en praktische informatie. Onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing, dat betekent dat je bij annulering tot 2 maanden vooraf 50% van de kosten terugkrijgt. Bij afzegging binnen 2 weken voor de Masterclass wordt 80% in rekening gebracht.

Masterclass Creatief Leiderschap

Datum: 15/04/2020Begin: 13:00 uurEinde: 19:00 uur

Organisator: Creativity Club


Posted by Jet Dingemans

Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en meet-ups.