Onderwijscommunity meet-ups

Tijdens de Zorgcommunity meet-ups komen we met zorgprofessionals en anderen met hart voor de zorg bij elkaar. Steeds nemen twee experts je mee in hun visie op actuele thema’s in de Nederlandse gezondheidszorg, en is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Dus meld je aan, ontmoet zorgcollega’s en laat je inspireren!


Kalender 2018

15 april | Meet-up #1 

28 juni | Meet-upXL

11 september | Meet-up #2

20 november | Meet-up #3

Lees meer over meet-up #1 in het blog dat Siert Peters voor ons schreef.

Wil je de volgende meet-up bijwonen of een meet-up hosten bij jouw organisatie? Neem contact op via onderstaand formulier:


Meet-up in beeld: Bevlogenheid en werkgeluk in de zorg

Werkgeluk en bevlogenheid in de zorg zijn cruciale thema’s die nog veel te weinig aandacht krijgen. De sector heeft te maken met reorganisatie na reorganisatie, krappe budgetten, dreigende personeelstekorten en een toegenomen werkdruk.

Zorgprofessionals kiezen vaak voor hun vak vanuit bevlogenheid, maar een baan in de zorg vraagt veel van je. Terwijl de kwaliteit van de dienstverlening in de zorg onder een vergrootglas ligt, wordt een van de belangrijkste factoren vaak over het hoofd gezien: hoe zorg je ervoor dat je werk leuk blijft?

Op het programma stonden pitches van Nellieke de Koning – Raad van bestuur van De Bascule, Henrieke van Diermen – senior adviseur P&O van Spirit jeugdhulp en Loubna Zarrou – boardmember van Action for Happiness Nederland, happiness at work professional en auteur van het boek ‘Alle mens aan dek’.

Voor deze meet-up waren we uitgenodigd middenin de zorg, bij De Bascule (voor kinder- en jeugdpsychiatrie) in Duivendrecht.

// POWERED BY Uitgeverij Koninklijke van Gorcum