Profiel

Laura Kerckhoffs
Voornaam
Laura
Achternaam
Kerckhoffs
Email adres
hello@creativityclub.nl
Voor iedereen die kennis en ervaringen wil delen om het Nederlandse onderwijs nog efficiënter, beter, en vooral leuker te maken.
1 maand geleden geen commentaar

Geijkte denkpatronen doorbreken. In 2020 een opgedrongen noodzaak. Om vindingrijk te te handelen, moet je je eerst gewaar zijn welke belemmeringen in de weg staan en hoe ze te omzeilen.

creativiteit in het onderwijsteam houdt iedereen aan boord
1 maand geleden geen commentaar

Met een innovatieve houding de vele uitdagingen het hoofd bieden? Welke aspecten zijn van belang in het groepsproces? Een checklist voor de teamleider in het onderwijs.

creativiteit in het onderwijs
1 maand geleden geen commentaar

In eenieder schuilt creatief vermogen. Het is aan een teamleider om de juiste omstandigheden te creëren waardoor deze krachten gaan bewegen binnen een team. In de Creativity Club een aantal tips.

1 jaar geleden geen commentaar

Innovatie. Iedereen heeft het erover. Het is een populair en interessant onderwerp. Vooral binnen managementteams. Er worden eindeloos veel heidagen en directievergaderingen aan besteed, ook in het onderwijs, vaak zonder concreet resultaat.

1 jaar geleden geen commentaar

Veranderen, verbeteren, vernieuwen en innoveren. Het staat bovenaan de verlanglijst van veel onderwijsinstellingen. Maar waar te beginnen?

Laura Kerckhoffs does not have any friends yet.