PODCAST // De Anonieme Orang-Oetan podcast is een podcast over het onderwijs. In deze aflevering  interviews met Pedro de Bruyckere en Casper Hulshof en Paul Kirschner over onderwijsmythes.Naast vaste presentatoren Don Zuiderman en Karen Jong, zijn er telkens allerlei externe bijdragen van verschillende onderwijsmensen, van kleuterjuffen tot universiteitsdocenten. Allemaal met een specifieke kijk op onderwijs. De Anonieme Orang-Oetan podcast is daarmee niet alleen vóór het onderwijs maar ook dóór het onderwijs!

 

Het is een podcast zonder budget of sponsoring. Zo onafhankelijk en objectief mogelijk. Gemaakt met veel toewijding en enthousiasme. Verspreid de podcast onder collega’s, vrienden, leerkrachten en ouders!

Hier vind je aflevering 0, aflevering 2 en aflevering 3.

Of bezoek de website van de Anonieme Orang Oetan.

Posted by Redactie Onderwijscommunity