Rendement en kwaliteitsstandaarden

Studiesucces door onderwijskwaliteit laat zien dat opleidingen een hoog rendement kunnen behalen juist door te voldoen aan kwaliteitsstandaarden. Door een zorgvuldige onderwijsconstructie is het haalbaar twee vliegen in één klap te slaan. In dit boek wordt beschreven hoe de kwaliteitsstandaarden van NVAO kunnen worden vertaald naar bewezen praktische en succesvolle aanpassingen.

Het eerste studiejaar krijgt bijzondere aandacht omdat studiesucces in het eerste jaar een positieve uitwerking blijkt te hebben op de latere leerjaren van de studie.

Dit boek is de opvolger van Studiesucces bevorderen: het kan en is niet moeilijk en is essentieel voor professionals die zich bezighouden met het ontwikkelen, inrichten en verbeteren van het hoger onderwijs.

Auteurs: Janke Cohen-Schotanus, Klaas Visser, Ellen Jansen, Anneke Bax
Lees meer of bestel: Boom uitgevers Amsterdam

Posted by Redactie Onderwijscommunity